ONLINE APPOINTMENT

Book your appointment now and get $5 discount.

MAKE APPOINTMENT
DOWNLOAD
Download BrochureDownload Summary

USLUGE TRANSPORTA

Kako bi svojim klijentima omogućili potpuni paket usluga uvrstili smo i usluge transporta robe i materijala na području Bosne i Hercegovine i inostranstva. Na taj način, pružamo vam širu mogućnost izbora materijala i proizvoda za svoj dom ili poslovni prostor, kao i veću fleksibilnost u donošenju odluka o tome kada i kako izvesti građevinske radove. Takođe, nudimo vam i pojedinačne usluge transporta svih vrsta robe i materijala ukupne mase do 3.5 tone kako iz BiH, tako i iz inostranstva.

Transport robe u BiH

Našim klijentima nudimo usluge efikasnog, pouzdanog i tačnog prevoza robe i materijala na teritoriji Bosne i Hercegovine. Transport se obavlja kombi vozilima i malim kamionima sa ceradom. Transport je omogućen za sve vrste robe i materijala ukupne mase do 3.5 tone. Za potpunu sigurnost vaše robe, vozilo poseduje uredan tovarni prostor, GPS navigaciju i sredstva za dodatnu zaštitu robe.

Transport robe iz inostranstva

Kako bi vam omogućili potpuno siguran, kvalitetan i efikasan prevoz robe i iz inostranstva, posedujemo svu potrebnu opremu, veštine i dokumentaciju. Pored pomenutih vozila opremeljenih za potrebe transporta na svim relacijama, nudimo vam i:
Usluge konsultacija – Ukoliko imate nedoumice i pitanja, nudimo vam i usluge konsultacija vezano za carinsku dokumentaciju.
Garanciju sigurnosti vaše robe – Tovarni list, koji predstavlja dokument koji služi kao dokaz da je vaša roba primljena za transport. Tovarni list reguliše odgovornost u slučaju nastanka štete u toku transporta.

© Copyright 2019