Uvažavajući sve specifičnosti trenutnog poslovnog ambijenta u BiH, u kome privredna i ostala društva obavljaju djelatnosti za koja su registrovana, pri čemu su često izloženi uticaju brojnih riziko faktora, smatramo upitnim da Vam predstavimo našu firmu „HILE AUTO“, koja se bavi posredništvom u registraciji motornih vozila, kao i uslugama osiguranja svih vrsta. Naime, naša firma je osnovana 1999 godine. Već 14 godina bilježimo uspješnu saradnju i pozitivan rast. Sarađujemo sa svim tehničkim pregledima u Sarajevu. Osnovna djelatnost naše firme je posredovanje u registraciji motornih vozila svih vrsta. Ekskluzivni smo zastupnici BOSNA SUNCE OSIGURANJA. Način rada-prilikom registracije vozila za fizička i pravna lica Naša poslovna filozofija se ogleda u kompletnoj usluzi za pravna i fizička lica.

Kada su u pitanju pravna lica sve što je potrebno jeste, da, odgovorna osoba ispred firme potvrdi da će registrovat određeno vozilo i da to isto vozilo pošalje na stanicu tehničkog pregleda. Sve ostalo je na nama, mi preuzimamo papire sa tehničkog, spremamo predmet, vršimo uplatu kompletne registracije, i spremljen predmet predajemo u MUP. Nakon završene registracije, Vašu potvrdu o registraciji (saobraćajnu dozvolu) donosimo u Vaše sjedište. Za fizička lica, nudimo kreditiranje registracije preko Raiffeisen banke i Unicredit banke , na 6 rata. Ukoliko do sada niste bili u prilici da koristite naše usluge, a imate interesa, rado bi smo Vas posjetili i dali konkretne savjete ili ponudu vezano za osiguranje „AO“, kasko, imovine, lica ili bilo koji drugi vid osiguranja koji Vas interesuje. Za sve informacije, na raspolaganju stoji Vam naše ljubazno osoblje putem naših kontakt telefona. Ljubaznost i profesionalnost su naš moto. Vaš Hile-auto d.o.o. Sarajevo

%
BROJ REGISTRACIJA
%
USLUGE TRANSPORTA
%
TRASPORTU BIH
%
TRANSPORTU U INOSTRANSTVA
  • Sve na jednom mjestu. Posjetite naše poslovnice i ukažite nam povjerenje, a za uzvrat dobićete najjeftiniju registraciju i prevod Vašeg vozila.

    Registracija vozila
  • Osiguranje od požara pruža Vam kompletnu zaštitu vaših materijalnih dobara. Požari doista mogu biti destruktivni.

    Osiguranje imovine
  • Životno osiguranje sa sudjelovanjem u dobiti sa priključnim osiguranjem od posljedica nesretnog slučaja.

    Osiguranje osoba

Usluge koje pruža firma Hile Auto d.o.o.

Ako tražite jednostavan i efikasan način za rješenje osiguravateljnih izazova, obratite nam se. Ekskluzivni smo zastupnici Bosna – Sunce osiguranja i sklapamo auto (obavezno i kasko), imovinska i životna osiguranja

Osiguranje vozila

Sve na jednom mjestu. Posjetite naše poslovnice i ukažite nam povjerenje, a za uzvrat dobićete najjeftiniju registraciju i prevod Vašeg vozila.

Osiguranje imovine

Osiguranje od požara pruža Vam kompletnu zaštitu vaših materijalnih dobara. Požari doista mogu biti destruktivni.

Putničko osiguranje

Putovanje je radost, a već male nezgode mogu narušiti tu ugodu putovanja.Polica putnog osiguranja daje vam sigurnost.

Osiguranje osoba

Životno osiguranje sa sudjelovanjem u dobiti sa priključnim osiguranjem od posljedica nesretnog slučaja.

Za detaljnije informacijePOŠALJI TE UPIT

© Copyright 2019